Home > B. Isu Nasional, Uncategorized > Jom turun bantah TPPA 23 Jan 2016

Jom turun bantah TPPA 23 Jan 2016

12509150_1003628336362072_444660020870828380_nPAS sudah nasihat PM Najib berkali kali jangan terima TPPA. Jom turun bantah TPPA 23 Jan 2016. Dataran Merdeka. Kita harap Tun Mahatir akan bersama rakyat dalam Himpunan Aman ini.

Kenapa Malaysia harus elak masuk perangkap TPPA? Rakyat kena faham risiko anak cucu cicit kita yang bakal menanggung beban TPPA. selepas Najib meniggal dunia. Tun M pernah menjadi PM selama 22 tahun TIDAK SETUJU dengan IMF ambil hutang dengan World Bank pada tahun 1998 ketika ekonomi meleset. Tun M bekukan nilai matawang Malaysia pada kadar RM3.80 berbelas tahun. Malaysia selamat dari permainan IMF (Amerikadan Yahudi).

Kali ini Tun M seru Malaysia di bawah PM Najib supaya tidak tandatangan TPPA.Tun M beri amaran pada Najib, kalau Najib tandatangan TPPA, BN akan kalah dalam PRU 14 akan datang. Najib menjadi PM tidak sampai 10 tahun, banyak ilmu kewangan dan ekonomi yang Najib masih belum matang. Pengampu Najib hanya angguk sahaja apa Najib mahu. PAS sudah nasihat PM Najib berkali kali jangan terima TPPA. 23 Jan 2016 Sabtu ini PAS anjur JOM TURUN BANTAH TPPA, Harap Tun M turun. Harap orang ramai turun kalau cinta pada Malaysia dan masa depan negara. Kalau BN tandatangan TPPA Feb, jom tumbangkan BN dalam piliharaya negeri Sarawak bulan Mac ini. Rakyat Sarawak mesti protes kemenangan BN kali ini di Sawarak. Jangan beri BN 2/3 majoriti, tapi wujudkan kerajaan campuran di Sarawak untuk ajar BN kali ini. Bila ada PAS, PKR, dan DAP dalam kerajaan campuran Sarawak, barulah BN akan dengar kata rakyat.

  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: