Home > B. Isu Nasional > Orang upahan yang bersedia hidupkan dan matikan lampu sebelah malam berhampiran pusat mengundi?

Orang upahan yang bersedia hidupkan dan matikan lampu sebelah malam berhampiran pusat mengundi?

390691_170483586444115_26004200_n

Ini dekat Jalan Bangkung, Bangsar… Semalam.. Mengapakah mereka berkawal dekat janakuasa tnb… Punca Blackout??? Apakah modus operandi sama dekat tmpt lain

Advertisements
Categories: B. Isu Nasional
  1. rodiahahmad
    May 7, 2013 at 2:42 pm

    lain kali pakatan rakyat sediakan lampu panjang jenis portable dan lampu picit disetiap tempat pengiraan undi. Ejen parti dilantik lebih ramai supaya dapat mengawal peti undi yg sedang dikira dan yg belum dikira.Pastikan tidak ada pertukaran atau tambahan bilangan peti undi. Duit kutipan ceramah boleh digunakan untuk membeli peralatan ini dan juga LCD projektor utk tayangan pelbagai maklumat yg patut diketahui oleh semua rakyat. Maklumat2 /rakaman video dimuat turun dlm hard disk . Ubah tred berkempen kpd tayangan yg dapat dilihat dgn mata , didengar dgn telinga dan berfikir dgn akal.Adakan sedikit ulasan / penerangan. Fakta/bukti bergambar sangat berkesan utk difahami. Juga dapat mengelakkan suara jadi serak kerana banyak sangat berpidato. Cara ini juga dapat menangkis serangan tv & utusan.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: