Home > B. Isu Nasional > Najib dan Kiram III adalah kawan baik; mereka bersandiwara di Lahad Datu

Najib dan Kiram III adalah kawan baik; mereka bersandiwara di Lahad Datu

417684_142497982584045_1638439302_n

Gambar Najib dengan WAKIL Sultan Sulu, Jamalul Kiram III tersebar….
PANAS, RUPANYA DIA ORANG NI MEMBER KAMCING YER..Nampaknya insiden pencerobohan warga Sulu dari Filipina di Lahad Datu Sabah semakin panas untuk diperkatakan sekarang ini. Selepas tersebar gambar-gambar kehadiran pemimpin Sulu sebagai pemerhati atas jemputan UMNO ketika Perhimpunan Agung parti itu tahun lalu (2012), kini tersebar pula gambar keakraban Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Tun Razak dengan WAKIL Sultan Sulu, Jamalul Kiram III.

Foto ini pernah disiarkan dalam sebuah portal terkenal di Filipina iaitu ABN News atas tajuk “Najib: Malaysia has to help sustain MILF peace deal” pada 16 Oktober 2012 yang lalu. Jika ini keadaannya maka apakah motif pencerobohan Sabah sebenarnya?.

Apakah ada usaha pihak tertentu untuk menangguhkan pilihanraya umum ke-13 atas kekacauan dan huru-hara yang berlaku?. Atau mungkin juga “darurat” akan diisytiharkan di Sabah yang menyebabkan majoriti kerusi BN yang akan beralih arah menyokong Pakatan Rakyat di negeri itu tidak akan menjadi kenyataan dan seterusnya menggagalkan hasrat pembangkang utnuk ke Putrajaya?

Semua ini, kini menjadi persoalan di kalangan rakyat . Malah, berbagai pendedahan yang dibuat tentang hubungan Sulu dengan kerajaan Malaysia seolah-olah mengesahkan lagi adengan yang sedang kita lihat di depan mata sekarang ini. Soalnya, apakah rakyat boleh menerima kenyataan ini disaat majoriti mereka mahukan perubahan pada PRU-13 ini nanti????????
Hancurrrrrrrr umno !!!!!!!!!

Advertisements
Categories: B. Isu Nasional
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: